Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Green Bean Stir-Fry
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGreen beans; trimmed and left whole
14-oz flank steak; cut in thin strips
1 Esslöffelginger fresh, grated
cloves garlic minced
2 Teelöffeloil
1/2 TasseReduced sodium beef broth
1/4 Tassepeanut butter Creamy
3 Esslöffelred wine vinegar
3 Esslöffellight soy sauce
2 TeelöffelDark Asian sesame oil
1 Esslöffelpeanuts chopped
die Zubereitung:

Cook beans in large pot boiling water until tender, about 6 minutes; drain.

Stir fry beef, ginger and garlic in hot oil in skillet 3 to 5 minutes.

Whisk broth, peanut butter, vinegar, soy and sesame oil in small bowl. Add to beef; cook until mixture boils and thickens slightly. Add beans; heat. Transfer to platter; sprinkle with peanuts. Serve.


Anmerkungen zum Rezept: