Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef and Bulgar Stuffed Peppers
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinOnion; fine chopd
cloves garlic minced
1 1/2 Tomatoes; seeded and chopped (up to 2)
1 Esslöffeloil
1/4 Teelöffelthyme
1/2 TasseBulgur
2/3 x ca. 450 gGround beef; lamb, turkey, and/or pork
2 Esslöffelparsley chopped
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
4 grossRed; green and/or yellow peppers, halved
1/2 TasseWhite wine; Or beef broth
die Zubereitung:

Heat oven to 350 °. Microwave the pepper halves on High for 3 minutes. Heat oil in large pan. Add chopped vegetables, thyme and bulgur. Cook over Low heat for 5 minutes. Off heat, stir in ground meat, salt and pepper. Stuff pepper halves with raw meat mixture. Place in baking dish. Add wine or bouillon to dish. Cover with foil for at least half of the cooking time. Bake for 1 hour at 350 F. Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: