Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Smoked Sausage and Lima Beans
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelolive oil
5-inch smoked turkey-and-duck sausages
1 mittelOnion chopped
2 Packung(10 ounce) frozen Fordhook lima beans
1 Dose(14 1/2 ounce) stewed tomatoes
1/4 Tassebrown sugar firmly packed
1/4 Tassecider vinegar
1 Teelöffelmustard dry
1 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelginger ground
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

In heavy 9-inch skillet, heat oil over medium heat. With fork, pierce sausages all over serveral times. Add sausages and onion; cook, turning sausages and stirring onion occasionally, until lightly browned-about 4 minutes.

Add limas, tomatoes, brown sugar, vinegar, mustard, chili powder, ginger, and salt; cover and heat to boiling. Reduce heat to low and cook, stirring occasionally, until limas are tender-10 to 12 minutes.

To serve, with tongs, lift sausages and arrange on top of beans; serve from skillet.

turkey-and-duck sausages used to make this old-fashioned supper.


Anmerkungen zum Rezept: