Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bbq Spareribs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 450 gPork or beef ribs; (up to 9)
Sauce
1 TasseChilli sauce; (Heinz)
1 TasseOnion Bbq Sauce; (Heinz)
1/2 Tassemaple syrup
1/4 Tassewhite wine
2 EsslöffelStrong mustard
1 Esslöffeloil
1 EsslöffelWorchestershire sauce
1 EsslöffelSoya sauce
Cloves of garlic
1 TeelöffelTobasco
die Zubereitung:

Boil ribs, simmer these for 45 min. Let cool. Sauce: Mean will mix together.

When the meat is cooked, put in a big dish, (I use two, If you have no covers, cover with plastic wrap) Add the sauce and mix well to cover every piece of rib. Cover. Let marinate 8 to 24 hours. (I know it's long but...) They can be cooked on the Bbq. But I'm sure also in the oven. Bbq cooking time is 25-30 min.

I don't know where you are in Canada, but I'm in Quebec and (not to get any jealous reactions) but our Bbq is closed in, there is a window I can open, we Bbq all year round.


Anmerkungen zum Rezept: