Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 x ca. 450 g | Top sirloin steak -or boneless chicken; cut into small strip |
1 klein | Bunch fresh spinach -or- 1 1/2 cups broccoli florets* |
1/2 Esslöffel | oyster sauce |
1/2 Teelöffel | cornstarch |
1/4 Teelöffel | White pepper ground |
2 Esslöffel | vegetable oil |
1/2 Tasse | Peanut sauce; (see separate recipe) |
Method:
1. Marinate the meat with oyster sauce, cornstarch, and white pepper for about 10 minutes.
2. Blanch the spinach or broccoli florets with boiling water. Drain adn transfer to serving dish.
3. Heat oil to very hot over medium heat. Add meat. Stir and cook until the meat is done. Spread the meat over the vegetables evenly. Top the meat with warmed peanut suace.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|