Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bathing Rama
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gTop sirloin steak -or boneless chicken; cut into small strip
1 kleinBunch fresh spinach -or- 1 1/2 cups broccoli florets*
1/2 Esslöffeloyster sauce
1/2 Teelöffelcornstarch
1/4 TeelöffelWhite pepper ground
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 TassePeanut sauce; (see separate recipe)
die Zubereitung:

Method:

1. Marinate the meat with oyster sauce, cornstarch, and white pepper for about 10 minutes.

2. Blanch the spinach or broccoli florets with boiling water. Drain adn transfer to serving dish.

3. Heat oil to very hot over medium heat. Add meat. Stir and cook until the meat is done. Spread the meat over the vegetables evenly. Top the meat with warmed peanut suace.


Anmerkungen zum Rezept: