Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Short Ribs Adobo With Spinach
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gBeef short ribs
3/4 Tassewhite vinegar
1 1/2 Tassewater
3 Esslöffellight soy sauce
cloves garlic
Shallot
1 Teelöffelblack pepper coarsely ground
1/2 Teelöffelsalt
Bayleaf
2 Esslöffelvegetable oil
2 Bundspinach fresh
die Zubereitung:

Have Your Butcher Cross-Cut the rib bones into 1-inch long sections. Trim off and discard fat; cut meat into approximately 1-inch cubes leaving the bones attached. Place beef into a saucepan with vinegar, water, soy sauce, garlic, shallots, black pepper, salt and bay leaves; bring to a boil. Lower heat and simmer, covered, for 40 minutes. Remove beef. Degrease vinegar liquid; bring to a boil. Lower heat and reduce to 2/3 cup. Heat oil in a skillet; brown beef until evenly seared. Pour sauce over beef.


Anmerkungen zum Rezept: