Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | tomato sauce |
4 Tasse | catsup |
1/2 Tasse | vinegar |
1/2 Tasse | margarine or butter |
1 Tasse | water |
1 Teelöffel | Liquid Smoke |
1 Tasse | Maple or corn syrup |
2 Teelöffel | Hot sauce (such as tobasco or Louisiana Red Sauce) |
1 Teelöffel | garlic powdered |
1 Teelöffel | onion powder |
1 Esslöffel | sugar |
1/2 Tasse | Steak sauce |
2 Esslöffel | salt seasoned |
1 Tasse | Cola |
1/4 Tasse | soy sauce |
1 Teelöffel | Red pepper optional |
Mix well in large pot. Bring to a boil, stirring constantly to avoid scorching. Reduce heat and simmer one hour. Makes 2 quarts.
to bottled! You may can this after simmering, and it will also keep well in the refrigerator.
Eat-L Digest 10 July 96
From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|