Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bigoli in Salsa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Recipe bigoli noodles
6 Esslöffelolive oil extra virgin
Salted anchovies, fillets removed and soaked in milk for 2 hours
1 mittelSpanish onion, in 1/16" dice
2 Bunditalien parsley finely chopped
die Zubereitung:

Bring 6 quarts water to boil and add 2 tablespoons salt.Place noodles in boiling water, and allow 8 to 9 minutes to cook. In a 12 to 14-inch saute pan, place oil, anchovies and onion over medium heat and cook. Stir often to break up anchovies until a paste is formed, about 8

to 10 minutes. Drain pasta and toss into pan. Add parsley, toss through and place on a plate. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: