Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Apricot; pitted and sliced |
1/2 Tasse | Mango peeled, sliced |
1 Tasse | Papaya peeled, chopped |
1/2 Tasse | cantaloupe peeled, chopped |
1 Tasse | orange juice fresh |
1 1/2 Tasse | Carrot juice |
Put all ingredients in a blender and puree on medium speed for 1 minute. Pour into tall glasses and serve.
Printed in the Atlanta Journal/Constitution, 7/10/97
>From: Ellen C. Rakes <ellen@brakes. Elekta. Com>
Per serving: 107 Calories; less than one gram Fat (4% calories from fat); 2g Protein; 26g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 31mg Sodium Food Exchanges: 1 1/2 Vegetable; 1 Fruit
a= nd packed with vitamins.
eat-lf. V097.n183 by "Ellen C." <ellen@elekta. Com> on Jul 20, 97
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|