Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bayou Shrimp (Pillsbury)
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 Tassecooked rice hot
1/4 Tassebutter or margarine
1 x ca. 450 gshrimp large
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelTo 1-teaspoon pepper
1 TasseChunky salsa
8 x ca. 30 gClam juice
4 1/2 x ca. 30 ggreen chillies chopped
1/4 Tassewater
2 Esslöffelflour
die Zubereitung:

Thaw shrimp if necessary. Shell, devein and peel.

While rice is cooking, melt butter in large skillet over medium heat. Add shrimp, garlic, salt and pepper; cook 5 minutes or until shrimp turn pink, stirring occassionally. Add salsa, clam juice and chilies; mix well. Reduce heat to low; cook 5 minutes.

In small bowl, combine water and flour, blen until smooth. Add to mixture in skillet; cook 2 minutes or until slightly thickened, stirring constantly. Serve in bowls, with optional Rice. Makes 5 servings. Mc-Per Serving 24% cff: 503 cals; 13g fat; 25g prot; 68g carb; 163mg chol; 666mg sod; 1.4g fiber.

Recipe from >among the 100 finalists at the 38th Pillsbury bake-off content


Anmerkungen zum Rezept: