Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Canadian Maple Dumplings
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dumplings
Cups all-purpose flour
1 Tassemilk
4 Teelöffelbaking powder
4 Esslöffelbutter
1 Prisesalt
Syrup
2 Tasse100% Pure Maple Syrup
1 Tassewater
1 Prisesalt
1/2 TasseRaisins; seedless
die Zubereitung:

Mix all-purpose flour, baking powder and salt. Sift together. Cut in butter. Add milk and stir to obtain a smooth paste. Drop thick dough, by spoonfuls, into boiling Pure Maple Syrup and allow to cook 20 minutes without removing the lid from the pan. Serve with Pure Maple Syrup, thickened if desired, to which raisins have been added. Nb: It is very important to add the milk to dry ingredients at the last minute when Pure Maple Syrup is ready to start cooking dumplings.


Anmerkungen zum Rezept: