Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 x ca. 30 g | Elbow macaroni |
1 | Sma bunch broccoli, cut in bite-size |
2 Esslöffel | olive oil |
1 mittel | Onion chopped |
6 x ca. 30 g | Smoked ham, diced |
2 | Cloves Garlic finely chopped |
1/2 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | black pepper |
2 Tasse | cheddar cheese sharp, shredded |
Cook macaroni in large pot of boiling water following package directions. Stir in broccoli 2 minutes before end of cooking.
Meanwhile, heat oil in large, deep, nonstick skillet over medium-high heat. Add onion and ham; cook, stirring, until onion has softened, about 2 minutes. Add garlic; season with salt and pepper.
Drain pasta and broccoli, reserving 1/4 cup water; toss in bowl with ham mixture and cheddar. Add 3 tbsp water, more if needed.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|