Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar, Ham and Broccoli Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gElbow macaroni
Sma bunch broccoli, cut in bite-size
2 Esslöffelolive oil
1 mittelOnion chopped
6 x ca. 30 gSmoked ham, diced
Cloves Garlic finely chopped
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper
2 Tassecheddar cheese sharp, shredded
die Zubereitung:

Cook macaroni in large pot of boiling water following package directions. Stir in broccoli 2 minutes before end of cooking.

Meanwhile, heat oil in large, deep, nonstick skillet over medium-high heat. Add onion and ham; cook, stirring, until onion has softened, about 2 minutes. Add garlic; season with salt and pepper.

Drain pasta and broccoli, reserving 1/4 cup water; toss in bowl with ham mixture and cheddar. Add 3 tbsp water, more if needed.


Anmerkungen zum Rezept: