Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-Stuffed Cherry Tomatoes
Zutaten für 36 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 1/2 LiterCherry tomatoes
1 Packung(8 oz) cream cheese; room temperature
1 TasseCheddar cheese; finely shredded
1 Esslöffelmilk
Clove (small) garlic; mashed
1/4 Teelöffelground cumin
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Rinse cherry tomatoes; pull off stems. Using sharp knife, cut cone-shaped core from stem end of each. Spoon out center of each tomato using small spoon. Drain tomatoes upside down on paper toweling.

Cut up cream cheese into bowl. Add cheddar, milk, garlic, cumin, cayenne, salt and pepper; mash with fork. Spoon into pastry bag fitted with large plain tip; pipe into tomatoes. Or use a spoon.


Anmerkungen zum Rezept: