Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Cauliflower Casserole
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseCauliflower; cut in pieces
Jar (2 oz.) pimento; drained
2 Esslöffelgreen pepper chopped
1 Dose(8 oz.) sliced water chestnuts
Hard cooked eggs chopped; optional
1 kleinOnion chopped
1 Tassecheddar cheese grated
Sauce
4 EsslöffelButter melted
3 Esslöffelflour
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
2 Tassemilk
1 TasseAmerican cheese cubes
Topping
1 TasseCheese crackers; crushed
3 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

Layer cauliflower, pimento, green pepper, water chestnuts, eggs, onion and cheese in 2 1/2 quart casserole. Make sauce by melting butter and stirring in flour, salt and pepper. Cook and stir 1 minute. Add milk gradually. Add cheese and cook until thickened. Pour over vegetables. Combine topping ingredients; sprinkle over all. Bake at 350 for 30 minutes. Yield 12 servings.


Anmerkungen zum Rezept: