Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | butter |
2 Tasse | sugar |
1/2 Tasse | milk |
3 Esslöffel | whipping cream |
1 Teelöffel | vanilla |
10 | egg yolks |
2 | (8 or 9 inch) pie crusts; unbaked |
Cream butter and sugar. Add milk, cream and vanilla. Beat in egg yolks by hand with a wooden spoon. Pour into pie crusts. Bake 1 hour at 300°. Pierce tops with toothpicks at intervals to keep from rising. Yield: 2 pies.
Debby Bransford Coates
(Mrs. Wayne)
From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|