Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Couscous Salad with Orange-Balsamic Dressing
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boned and skinned chicken breast halves
10 x ca. 30 gCouscous
1/2 Tasseraisins
1/4 Tassecherries dried
1/2 TasseRoasted red peppers; diced
15 x ca. 30 gGarbanzo beans; canned, drained and rinsed
1/2 Tasseblack olives diced
1/4 Tassegreen onions chopped
1/4 TasseCilantro chopped
1 Tasseorange juice fresh
3 Esslöffelbalsamic vinegar
1 Esslöffelorange peel grated
1 Esslöffelcumin
die Zubereitung:

Broil chicken and cut into bite sized chunks. Set aside.

Combine orange juice, balsamic vinegar, grated orange peel and cumin in a small bowl and set aside.

Combine couscous, raisins, and dried cherries in a large bowl and prepare couscous according to package directions.

After couscous is cooked add the remaining ingredients and toss well.

Per serving: 422 Calories; 3g Fat (7% calories from fat); 25g Protein; 74g Carbohydrate; 34mg Cholesterol; 363mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: