Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Mushroom Fettuccine Alfredo
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
chicken breasts boneless, skinless
1 Packung(12-oz.) fettuccine pasta
1 Packung(1.6-oz.) Alfredo sauce mix
Jar; (4.5-oz.) sliced mushrooms, drained
1 Tassesweet peas frozen
die Zubereitung:

Rinse chicken with cold water and pat dry with paper towels. Cut chicken into 1-inch pices. Prepare past according to package directions. Keep warm. Meanwhile, spray large skillet with nonstick cooking spray. Heat over medium-high heat. Add chicken, cook and stir until chicken is no longer pink. In small bowl, prepare sauce mix as directed on package. Add to chicken; bring to a boil, stirring constantly. Stir in mushrooms and peas; cook 5 minutes. Serve chicken, vegetables and sauce over pasta. Sprinkle with grated Parmesan cheese, if desired. Refrigerate leftovers.


Anmerkungen zum Rezept: