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Chicken Teriyaki From Lhj
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassechicken broth
3 EsslöffelReduced-sodium soy sauce
2 EsslöffelRice Wine Vinegar
1 Esslöffelhoney
1 Esslöffelvegetable oil
Boneless chicken breasts halves
1/4 Teelöffelpepper ground
Green onions; sliced thin diagonal
1 EsslöffelGinger fresh, minced
1 Teelöffelgarlic minced
die Zubereitung:

Stir together chicken broth, soy sauce, rice wine vinegar and honey in small bowl; set aside. Heat oil in large nonstick skillet over medium-high heat. Sprinkle chicken with pepper; cook 5 to 6 minutes per side until cooked through. Transfer to platter; keep warm. Add green onions, ginger and garlic to skillet; cook 1 minute. Add soy mixture and cook 1 minute more. Pour over chicken. Makes 4 servings.

Easy Low-fat Low-calorie

quick-and-easy favorite. This dish is low-fat, too.


Anmerkungen zum Rezept: