Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts over Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseRice, instant
1 1/2 Tassewater
1/2 Piece chicken bouillon cube
1 DoseCream of mushroom soup, light
1 Dosewater
1/2 PackungOnion soup mix
1/8 Teelöffelcelery salt
1/8 Teelöffelgarlic salt
Chicken breast halves without skin
die Zubereitung:

Dissolve 1/2 bouillon cube in 1 1/2 c. Hot water, and use to make instant rice. Set aside. In medium bowl (2 c. Measuring cup works perfectly), mix mushroom soup, 1 can warm water, onion soup mix, celery salt and garlic salt. Let stand for

10 minutes. Stir 1/3 c. Of soup mixture into rice. Spray 9" square glass baking dish with non-stick cooking spray and spread rice in bottom. Spread another 1/4 cup soupmixture over top. Arrange chicken breasts on top of rice. Spoon remaining soup mixture over chicken, making sure to completely cover each piece. Bake at 375 for 40 minutes.

preparing instant rice.


Anmerkungen zum Rezept: