Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Shrimp Gumbo (Creole)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gStewing hen, cut up
1/2 Tasseshortening
1 Tasseonion chopped
1/2 Tasseparsley fresh, chopped
1/2 Teelöffelpepper
2 x ca. 450 gUncooked shrimp
1/2 Tassegreen onion chopped
3 1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tasseflour
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffellemon juice
1/2 Teelöffelthyme
1/2 Tassecelery chopped
1 TeelöffelFile powder
die Zubereitung:

Sprinkle chicken with 1.5 tsp of salt. Melt shortening in a large heavy pot. Add chicken pieces; brown, turning on all sides, for about 15 minutes Remove chicken.

Stir flour into hot fat in wich chicken was browned. Stir constantly, keeping heat low, until flour is dark brown. Add chopped ======================================================= =================== Bbs: Ned's Opus Date: 03-28-94 (10:30) Number: 315

None To: Grant Horan Recvd: No Subj: Help Please! Conf: (4) Cooking


Anmerkungen zum Rezept: