Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Salsa Cups
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Won-Ton Wrappers
10 x ca. 30 gchicken breasts boneless, skinless
1 1/2 Esslöffelolive oil
1/2 TasseThick And Chunky Salsa
12 Springs Cilantro
die Zubereitung:

Preheat oven to 400. Place won ton wrappers in miniature muffin cups and press the pastry to fit the shape of the cup. Place them in the oven and bake 6 minutes, or until golden brown and crisp. Meanwhile, cut chicken into small dice. Heat oil in large frying pan. Add chicken and cook, stirring occasionally, until it begins to brown, about 5 minutes. Stir in salsa and cook until heated through, about 1 minute. When pastry cups are done, remove from oven and fill with chicken. Garnish with cilantro.


Anmerkungen zum Rezept: