Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Margarita
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken, 3-3-1/2 lb
1 EsslöffelChilli powder
10 Garlic cloves finely chopped
1/2 TasseTequilla (white/gold)
Cilantro (garnish)
1 Esslöffelground cumin
Limes (juice of)
3 Esslöffelolive oil
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Remove skin from chicken, cut chicken into parts. Combine cumin, chilli powder, lime juice, garlic and 1 T oil in a bowl. Marinate the chicken for 20 minutes. Heat remaining oil in a heavy skillet, brown chicken on all sides. Add marinade; tequilla and water. Cover skillet and poach gently until chicken is cooked through, about 25 minutes. Transfer chicken peices onto a platter. Reduce sauce over high heat until of a good coating consistency and pour over chicken. Garnish with cilantro leaves. Serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept: