Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Olive oil or vegetable oil |
1/2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | oregano dried |
1/2 Teelöffel | pepper coarsely ground |
1/4 Teelöffel | ground cumin |
1 | 4 pound frying chicken; cut in 8 pieces |
1 Dose | (15 oz.) black beans |
1/2 Tasse | green onions sliced |
1 Esslöffel | Chopped seeded jalapeno pepper |
1 Tasse | Monterey Jack cheese shredded |
Heat broiler. In small bowl stir together all chicken ingredients except chicken.
Place chicken pieces on broiler pan; brush with half of oil mixture. Broil 4-6 inches from heat, turningonce and basting with remaining oil mixture, until chicken is fork tender (25-30 minutes.)
Meanwhile, place beans in 2 quart saucepan. Cook over medium heat, stirring occasionally, until heated through 5-7 minutes). Stir in green onion and jalapeno.
Serve beans over chicken; sprinkle with cheese.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|