Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Saute Au Parmesan
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boneless Chicken Breasts; (up to 6)
4 1/2 Esslöffelbutter
1 1/2 Esslöffelflour
3/4 Tassemilk
1/4 Tasseheavy cream
1/4 Teelöffelnutmeg
1/2 TasseGrated swiss or gruyere
1/2 TasseParmesan
2 Esslöffelbread crumbs
die Zubereitung:

Brown chicken in 3T butter for about 20 minutes. Melt 1 1/2 T buter in saucepan. Stir in flour, add milk & cream, stirring rapidly. When smooth & thickened, remove from heat and stir in nutmeg and swiss. Sprinkle baking dish with half of the parmesan and bread crumbs. Arrange chicken in dish and spoon on sauce. Sprinkle remaining parmesan and bread crumbs on top. Bake for 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: