Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Regal Parmesan
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves; boned and skinned
1 Tassesherry
1 TasseSeasoned or italian bread crumbs
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Tasseparmesan
2 Esslöffelparsley
Cloves garlic crushed
1 TasseAlmonds slivered
1 1/2 Stick butter; melted
die Zubereitung:

Marinate chicken breasts in sherry for 3 hours. Pat dry with paper towel. Combine bread crumbs, salt, pepper, Parmesan cheese, parsley, garlic and 3/4 cup almonds. Dip chicken in melted butter, then roll in bread crumb mixture. Arrange in a 9x13 baking dish and top with remaining almonds. Bake for 45 minutes to 1 hour at 350°. Yield: 6 to 8 servings.

Etta Smith (Mrs. Stephen G.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: