Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flageolets With Pesto
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
400 GrammCanned flageolets
2 EsslöffelPesto sauce (see recipe) Or a little more
75 GrammSmall button mushrooms finely sliced
die Zubereitung:

This is a fantastic salad, prepared in no time at all, and at very little cost. Serve it with warm nan bread and one or two other interesting salads.

Drain the flageolets and reserve a little of the liquid. Mix the pesto with 1 tbs of the liquid, adding more if necessary to bring to a mayonnaise consistency. Dress the flageolets in the pesto mixture, and fold in the mushrooms. Mix well. Leave to stand at room temperature for an hour or two before serving. Heap on to soft lettuce leaves lightly dressed with vinaigrette and serve.

Meal-Master format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: