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Best "Texas" Chili - Weight Watchers Favorite
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Teelöffelolive oil
2 Tasseonions chopped
1 TasseCelery finely chopped
cloves garlic
1 x ca. 450 gBeef, ground, lean; broiled
2 TasseTomatoes, plum Italian (canned, reserve liquid) chopped
2 Tassetomato sauce
12 x ca. 30 gBeans, Kidney red cooked and drained
12 x ca. 30 gBeans, Pinto cooked
2 EsslöffelSugar granulated
bay leaves
allspice whole
1 Esslöffelchilli powder
1 Teelöffeloregano dried
1/2 TeelöffelPepper, black freshly ground
1/4 TeelöffelCumin ground
1/4 Teelöffelred pepper ground
die Zubereitung:

In medium nonstick skillet, heat oil, add onions, celery, and garlic; cook over medium heat until softened, about 2 minutes. S. Place vegetables and remaining ingredients in slow-cooker; stir to combine. Cook on low setting 4 hours.


Anmerkungen zum Rezept: