Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish 'n flakes
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 30 gFish Fillets
1/8 TasseSkimmed Milk
1/3 Tassecornflakes crushed
1/2 TeelöffelSaffflower Oil
Season To Taste
die Zubereitung:

Rinse And Pat Dry Fillets. Dip Fillets In Milk Then Roll In Corn Flakes Let Stand Briefly So Crumbs Adhere. Brush The Oil Around The Bottom Of A 9 X 9 Pan. Place Fillets In Pan, Season, And Bake (Uncovered) At 400 F. For 10 Minutes, Turning After 5 Minutes. Serve Immediately. Note: Do Not Try To Keep The Fillets Warm By Covering. The Corn Flakes Values Per Serving Cholesterol: 43 mg. Tarter Sauce 1/4 Cup Low Fat Plain Yogurt 2 Tablespoons Sweet Pickle Relish Mix Togther And Spread Over Fish Values Per Serving


Anmerkungen zum Rezept: