Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Champurrado
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 1/2 Tassewater
1/4 TasseMasa harina
2 x ca. 30 gMexican chocolate or bittersweet chocolate; chopped
Cinnamon stick
2 Esslöffelbrown sugar
die Zubereitung:

Mix 1 cup water with masa harina. Let stand 15 minutes. Bring remaining 1 1/2 cups water to boil in heavy medium saucepan. Strain masa harina mixture into boiling water. Add chocolate and stir until melted and smooth. Add cinnamon stick. Stir over low heat until mixture thickens or whip to frothy consistency with a molinillo, about 5 minutes. Stir in brown sugar. Yield: 4 servings

show


Anmerkungen zum Rezept: