Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
16 x ca. 30 g | cream cheese |
2 | eggs |
1 1/2 Tasse | C & H Powdered Sugar unsifted |
1 Teelöffel | vanilla |
2 Tasse | dairy sour cream |
1 | Crumb crust (9-inch) |
Soften cream cheese and beat until smooth. Add eggs, sugar and vanilla and mix thoroughly until creamy smooth. Fold in sour cream. Pour into prepared crumb crust. Bake in 250 F degree oven 30 minutes. Turn off oven. Leave cake in oven 1 to 1-1/2 hours to cool. Serve cold.
Crumb Crust: Melt 1/4 cup butter in pie pan in oven. Add 1/4 cup C and H Granulated Sugar and 16 graham crackers finely crushed. Mix and press evenly over bottom and up side of pie pan.
Comments: Rich and creamy smooth
Reprinted with permission from _Just Cakes_ From the C and H Sugar Kitchen Electronic format by Karen Mintzias
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|