Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Cake (C&H)
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gcream cheese
eggs
1 1/2 TasseC & H Powdered Sugar unsifted
1 Teelöffelvanilla
2 Tassedairy sour cream
Crumb crust (9-inch)
die Zubereitung:

Soften cream cheese and beat until smooth. Add eggs, sugar and vanilla and mix thoroughly until creamy smooth. Fold in sour cream. Pour into prepared crumb crust. Bake in 250 F degree oven 30 minutes. Turn off oven. Leave cake in oven 1 to 1-1/2 hours to cool. Serve cold.

Crumb Crust: Melt 1/4 cup butter in pie pan in oven. Add 1/4 cup C and H Granulated Sugar and 16 graham crackers finely crushed. Mix and press evenly over bottom and up side of pie pan.

Comments: Rich and creamy smooth

Reprinted with permission from _Just Cakes_ From the C and H Sugar Kitchen Electronic format by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept: