Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five pound fudge
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 1/2 Tassesugar
12 x ca. 30 gCan evaporated milk
1/4 x ca. 450 gbutter
Jar marshmallow creme
12 x ca. 30 gchocolate chips semisweet
12 x ca. 30 gMilk chocolate bar
2 TasseChopped pecans or walnuts
2 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Cook sugar, milk, and butter to soft ball stage (234 degrees on candy thermometer), stirring constantly. Take off the heat and add the remaining ingredients. Stir quickly and thoroughly to blend. Pour into a large baking pan or dish (I lightly butter it first). Cool. Cut into squares and store in refrigerator.

My favorite fudge recipe!! I prefer it with walnuts instead of pecans and I even buy my milk chocolate candy bars with almonds sometimes for a little added flavor and crunch!


Anmerkungen zum Rezept: