Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer soup with cheese
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOnion, Chopped, 1 Medium
2 Esslöffelmargarine or butter
12 x ca. 30 gBeer, Any Brand
1/2 TasseCarrot finely chopped
1/2 TasseCelery finely chopped
2 Tassechicken broth
1 Teelöffelsalt
1 TeelöffelCumin ground
1/4 TeelöffelNutmeg ground
1 PriseCloves; ground cloves
1 Prisepepper
1 Tassedairy sour cream
Garnish
1 TasseCheese *
die Zubereitung:

* Use Cheddar Or Monterrey Jack cut into 1/4-inch Cubes. (4 oz) ~- ~- Cook and stir onion in margarine in 2-quart saucepan until tender. Stir in beer, carrot and celery. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer 10 minutes. Stir in remaining ingredients except sour cream and cheese. Heat to boiling; reduce heat. Cover and simmer for 30 minutes. Remove from heat; stir in sour cream. Sprinkle with cheese.


Anmerkungen zum Rezept: