Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken fajitas
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasselime juice
2 Teelöffeldijon mustard
Jalapeno pepper minced
cloves garlic minced
1 1/4 x ca. 450 gChicken breasts
1/4 Tasseolive oil
16 Flour tortillas
16 Pieces Romaine Lettuce
Pico De Gallo
jalapenos minced
cloves garlic minced
Onion coarsely chopped
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Tassecilantro chopped, fresh
die Zubereitung:

In a medium bowl combine lime juice, mustard, jalapeno and garlic; whisk in olive oil. Add chicken; cover and marinate in fridge 30 minutes to 2 hours. In a medium bowl, combine jalapenos, garlic, onion, tomato, salt and cilantro. Grill or broil chicken 4 to 6 inches from heat 6 to 8 minutes, turning once. Keep warm. Wrap torillas in foil; place in 400°F oven for 5 minutes until warmed through. Slice chicken lengthwise into 1/4 inch thick slices; place on warmed tortillas, top with pica de gallo, shredded iceberg lettuce and guacamole, if desired. Fold up bottom edge; fold in sides.


Anmerkungen zum Rezept: