Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pheasant in almond red sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Almond Red Sauce; *
Pheasant; **
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 Tassechicken broth
die Zubereitung:

* See Sowest 2 for recipe. ** Pheasant should be cut into serving pieces and weigh between 2 1/2 to 3 lbs. Prepare Almond Red Sauce and set aside. Cook pheasant in oil in a 10-inch skillet until light brown, 15 to 18 minutes; drain. Stir in broth and Almond Red Sauce. Heat to boiling and reduce the heat. Cover and simmer until pheasant is done, about 30 minutes longer. Skim fat from the sauce and serve.


Anmerkungen zum Rezept: