Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken florentine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOnion chopped
cloves garlic
1 Esslöffelmargarine
2 Esslöffelcornstarch
13 3/4 x ca. 30 gChicken broth, (College Inn)
1/4 TeelöffelBasil leaves, dried
1/2 TasseCheese, mozzarella, shredded
1 1/2 TasseChicken, cooked, strips
4 x ca. 30 gSpinach, fresh, chopped
1 TasseTomatoes, cherry, halved
Pasta
die Zubereitung:

In large skillet, over medium heat, cook onion and garlic in margarine until tender, about 5 minutes. Stir in cornstarch; mix in broth and basil. Cook and stir until mixture boils and thickens; stir in cheese until melted. Add chicken, spinach and tomatoes; cover and cook 1 minute or until heated through. Serve over hot cooked pasta if desired.


Anmerkungen zum Rezept: