Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Onion chopped |
1 | cloves garlic |
1 Esslöffel | margarine |
2 Esslöffel | cornstarch |
13 3/4 x ca. 30 g | Chicken broth, (College Inn) |
1/4 Teelöffel | Basil leaves, dried |
1/2 Tasse | Cheese, mozzarella, shredded |
1 1/2 Tasse | Chicken, cooked, strips |
4 x ca. 30 g | Spinach, fresh, chopped |
1 Tasse | Tomatoes, cherry, halved |
1 | Pasta |
In large skillet, over medium heat, cook onion and garlic in margarine until tender, about 5 minutes. Stir in cornstarch; mix in broth and basil. Cook and stir until mixture boils and thickens; stir in cheese until melted. Add chicken, spinach and tomatoes; cover and cook 1 minute or until heated through. Serve over hot cooked pasta if desired.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|