Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and mushroom soup
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gChicken breast, boneless
2 Tassechicken stock
1 TasseMushrooms, fresh, quartered
4 Esslöffelsesame oil
2 Esslöffelsherry
2 EsslöffelParsley fresh, chopped
die Zubereitung:

thinly slice the chicken breast meat. Bring the chicken stock to a rolling boil and add the chicken and mushrooms. When the soup starts to boil again and all of the ingredients float to the top, remove from heat. Add the sesame oil and sherry and taste for seasoning. Add salt and pepper if necessary. Serve in individual soup bowls and sprinkle the parsley on top.


Anmerkungen zum Rezept: