Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 | Halved |
3 | Yellow onions, peeled and |
16 | Favorite pasta, i like fettu |
1/2 Tasse | Each fresh chopped Basil |
1/2 Tasse | parsley |
4 Esslöffel | olive oil |
1 | Minced garlic or More |
1 | red pepper flakes |
1 | Parmesan to taste |
Here's the fun part... Grill the tomatoes and onions til nicely browned, about 10 min. Remove from grill and coarsely chop. Set aside... Cook the pasta, drain and place in large bowl. Add basil, parsley, olive oil, garlic, and red pepper flakes, toss well...Add the tomatoes and onions, toss again and pass the parmesan or sprinkle over top.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|