Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef stroganoff
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
1 x ca. 450 gSirloin steak *
8 x ca. 30 gmushrooms fresh, sliced
1/4 Tassewater
2 Esslöffelflour unbleached
1 Teelöffelmustard dry
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Tassedairy sour cream
2 TasseHot cooked rice or noodle
Medium onion, sliced
Stir Oil And Meat In 2-Qt Ca
die Zubereitung:

* Sirloin Steak is to be boneless and sliced into thin strips. And micro- wave on high (100%)) until meat is no longer pink, 4 1/2 to 5 Minutes. Remove meat from casserole; reserve meat and juices. Add mushrooms and onion to meat juices. Cover and microwave until mushrooms are tender, 5 to 6 minutes. Shake water and flour in tightly covered jar; stir into mushrooms. Sprinkle with dry mustard, salt and pepper. Microwave uncovered to boiling, 30 seconds. Boil until thickened, 1 minute. Stir in reserved meat, then sour cream. Microwave uncovered until hot, about 1 minute. Serve over hot cooked rice or hot cooked noodles.


Anmerkungen zum Rezept: