Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken curry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter or margarine
1 x ca. 450 gBonless chicken breasts *
Lge tomato coarsely chopped
Env. onion soup mix
2 Teelöffelcurry powder
1 Tassewater
1/2 TassePlain yougurt
2 Tassecooked rice hot
2 TasseHot cooke peas
In Large Skillet, Melt Butte
die Zubereitung:

* Chicken breasts should be cut into thin strips. Heat. Stir in tomatoe, then onion recipe soup mix and curry blended with water. Simmer covered 15 minutes or until chicken is done. Stir in yougurt; het through but do not boil. To serve, arrange chicken and sauce over hot rice and peas. Serve, if desired, with flaked coconut, raisins, cashews, or almonds. Microwave Directions: In 2-quart casserole, heat butter at High (Full Power) 1 minute. Add chicken and heat at High (Full Power), covered, 5 minutes. Stir in tomato, then onion recipe soup mix and curry blended with water. Stir in yogurt; heat at High (Full Power) 1 minute. Let stand covered 5 minutes. Serve as above.


Anmerkungen zum Rezept: