Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar mushroom open-face sandwich
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseMushrooms; fresh, chopped
2 TeelöffelButter melted
Egg; lg, beaten
1 Teelöffeloregano
1 TasseCheddar; md sharp, shredded
Dk. rye bread slices;toasted
12 Tomato; slices, thin
celery salt
parsley
die Zubereitung:

Saute the mushrooms in the butter until tender. Remove from the heat and stir in the egg and oregano. Stir in the cheddar cheese. Spread about 3 Tbls of the mixture on each slice of toast. Top each slice with 2 slices of tomato and sprinkle with celery salt to taste. Broil for 5 minutes, or until the cheese melts and the sandwich is thoroughly heated. Garnish with the parsley and serve.


Anmerkungen zum Rezept: