Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 x ca. 30 g | Cheddar; sharp, shredded, 1c |
1/2 Teelöffel | Lemon juice fresh |
1/2 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/8 Teelöffel | paprika |
1/8 Teelöffel | garlic powdered |
1 Prise | pepper |
2 Teelöffel | dairy sour cream |
3 | Bacon; slices, * |
4 | Bread; slices, buttered |
1 | Lettuce |
1 | Tomato sliced |
* Bacon slices should be cooked until crisp and then crumbled. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++ Beat the cheddar, lemon juice, worcestershire sauce, paprika, garlic powder, and pepper until fluffy. Blend in the sour cream. Add the crumbled bacon. Spread 2 Tbls of the mixture on each slice of bread. Arrange lettuce and tomato on two slices and top with remaining bread slices. Serve.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|