Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pears helene
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 2/3 Tassewater
2 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
Ripe, Small Whole Pears
Chocolatesauce
2 x ca. 30 gchocolate unsweetened
1 Tassecorn syrup
1/2 Teelöffelvanilla
1 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Combine water, sugar, and vanilla in a large saucepan and boil for several minutes. Then add the pears, and simmer, covered, for 10-15 minutes, or until tender. (Sometimes a hard pear will require as much as 30-50 minutes cooking time.) Drain and cool. Melt chocolate. Add corn syrup. Remove from heat. Add vanilla and butter. Stir well. To serve: Arrange pears upright on serving dish. Place scoop of vanilla ice cream on plate. At the last minute pour the chocolate sauce over the pears. Remaining sauce may be passed.


Anmerkungen zum Rezept: