Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut butterscotch cookies
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter softened
3/4 Tassebrown sugar packed
1/2 TasseChunky peanut butter
eggs
1 1/2 Tasseflour
1 TeelöffelBaking soda
1 TasseSalted peanuts
6 x ca. 30 gchocolate chips semisweet
6 x ca. 30 g(or) butterscotch chips
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 350. Cream butter and brown sugar until light and fluffy. Add peanut butter and eggs. Mix well. Stir in flour and baking soda and blend well. Add peanuts and chips. Mix just until blended. 2. Drop by rounded teaspoonfuls two inches apart onto ungreased cookie sheet. 3. Bake 9-12 minutes or until golden brown. Remove right away from cookie sheet and cool on wire rack. From: _Cookiemania_


Anmerkungen zum Rezept: