Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy scalloped beef or turkey pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungSherrif's Scalloped Potatoes
285ml Heinz Chili Sauce
1 Esslöffelitalien seasoning crushed
1 x ca. 450 gLean Ground Beef or Turkey
1/4 Tasseonion chopped
1/2 Tassebread crumbs fine, dried
10 MilliliterGarlic minced
1 Dose10oz Sliced Mushrooms, drain
2 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

1) Cook potatoes according to stovetop or microwave package directions.

Meanwhile in a medium bowl combine chili sauce and italian seasoning: Divide chili sauce mixture in half.

2) In a large bowl, combine 1/2 of the chili sauce mixture, ground beef or

turkey, onion, breadcrumbs and garlic; mix well.

3) Press meat mixture evenly over the bottom and up the side of a 9" pie

plate. Bake in 350 F oven for 15 minutes. Add mushrooms and parmesan

cheese to cooked potatoes. Fill meat shell with potatoe mixture. Bake

10 minutes longer or until heated through.

4) Place under broiler until potatoes are golden brown. Heat remaining half of chili sauce mixture and spoon over individual servings.

315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept: