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Beef with broccoli in oyster sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBroccoli; fresh, bite size
3/4 x ca. 450 gFlank steak; sliced thin
1/4 TasseDried Cloud Ears; soaked
1/2 TasseWater chestnuts; sliced or bamboo shoots
1 TasseOnions; sliced, optional
1 TeelöffelGinger root minced
1 TeelöffelGarlic minced
1 EsslöffelRice wine
3/4 Tassebroth
Marinate Meat 20 Minutes
1 EsslöffelThin soy
1 TeelöffelRice wine
1 Teelöffelsugar
2 Teelöffelcornstarch
2 Teelöffeloil
Seasonings
1 EsslöffelCornstarch; dissolved in
1 Esslöffelwater cold
1 EsslöffelThin soy
3 Esslöffeloyster sauce
1 Teelöffelsugar
1 Teelöffelsesame oil
die Zubereitung:

Marinate meat. Set wok over high heat until hot. Add 2 tablespoons oil. Add beef. Stir fry for 2 minutes or until it shows no pink. Remove and set aside. Heat wok. Add 2 tablespoons oil. Add ginger, garlic and the vegetables. Stir fry for 1 minute. Sprinkle rice wine. Pour in stock. Cover and cook for 3-4 minutes. Add beef and all the remaining seasoning mixture. Mix well until thickened. Note: For more sauce; double the stock and oyster sauce.


Anmerkungen zum Rezept: