Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer batter chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseflour unsifted
1 Esslöffelpaprika
1/2 Teelöffelsalt
Qt. corn oil
1 Tassebeer
3 x ca. 450 gChicken, cut in parts
die Zubereitung:

In large bowl, stir together first 3 ingredients. Pour corn oil into heavy 3 qt. Saucepan or deep fryer, filling no more than 1/3 full. Heat over medium heat to 375 degrees. When ready to fry, gradually stir beer into flour mixture until smooth. Dip chicken, 1 piece at a time, into batter; shake off excess. Fry, a few pieces at a time, turning occasionally, 6 to 8 minutes or until golden brown and chicken is tender. Drain on paper towels. Keep warm while frying remaining pieces.


Anmerkungen zum Rezept: