Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 x ca. 30 g | Neufchatel cheese, softened |
1 Tasse | chicken cooked, chopped |
3/4 Tasse | pecans chopped, toasted |
1/3 Tasse | mayonnaise |
2 Esslöffel | chutney chopped |
1 Esslöffel | curry powder |
2 Esslöffel | Parsley coarsely chopped |
Chopped pecans, for garnish
1. In a food processor, combine cheese, chicken, toasted pecans, mayonnaise, chutney, curry & parsely. Process just until combined.
2. Place in a serving dish & garnish w/ chopped pecans. Refrigerate 2 hours or until chilled. Serve w/ crackers & sliced apples.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|