Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Saucy stuffed chicken breast
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 3/4 x ca. 30 gWhole kernel corn, drained
1/4 Tassezucchini shredded
1/2 TasseSalad dressing or mayonnaise
Whole chicken breasts, split
1 TasseButter flavored cracker crumbs
1/2 x ca. 450 gVelveeta Pasteurized Process Cheese Spread, cubed
1/3 TasseSalad dressing or mayonnaise
3 Esslöffelmilk
1/4 Tassezucchini shredded
die Zubereitung:

Combine vegetables and 1/4 cup salad dressing; mix lightly. Loosen skin of each chicken breast to form a pocket; fill with vegetable mixture. Close opening with wooden pick. Brush chicken with 1/4 cup salad dressing;coat with crumbs. Place in 12 x 8" baking dish. Bake @ 350 degrees for 55 minutes or until tender. Combine process cheese spread, salad dressing and milk in a saucepan; stir over low heat until cheese is melted. Stir in zucchini; serve over chicken.


Anmerkungen zum Rezept: