Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
7 3/4 x ca. 30 g | Junior Peach Cobbler; 1 Jar |
1/3 Tasse | catsup |
1/3 Tasse | vinegar |
1/3 Tasse | brown sugar packed |
1 | cloves garlic minced |
1 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
1/2 Teelöffel | Ginger ground |
1/4 Teelöffel | mace ground |
1 Teelöffel | Onion salt |
amount of
finely chopped peaches, if canned, well drained before chopping.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++
Combine all the ingredients thoroughly. Core the hot dogs diagonally on three sides. Barbecue basting with the sauce about three times while they are cooking. You can also use this on pork or chicken or the heated sauce in a chafing dish with sliced hot dogs.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|