Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue sauce for hot dogs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 3/4 x ca. 30 gJunior Peach Cobbler; 1 Jar
1/3 Tassecatsup
1/3 Tassevinegar
1/3 Tassebrown sugar packed
cloves garlic minced
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1/2 TeelöffelGinger ground
1/4 Teelöffelmace ground
1 TeelöffelOnion salt
die Zubereitung:

amount of

finely chopped peaches, if canned, well drained before chopping.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

Combine all the ingredients thoroughly. Core the hot dogs diagonally on three sides. Barbecue basting with the sauce about three times while they are cooking. You can also use this on pork or chicken or the heated sauce in a chafing dish with sliced hot dogs.


Anmerkungen zum Rezept: