Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef jerky #2 (my favorite)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TeelöffelPepper (More For Hot)
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 TeelöffelOnion salt
1 x ca. 450 gBeef Roast
1/2 Tassesoy sauce
1/2 Teelöffelgarlic salt
1/2 TeelöffelLemmon Pepper
die Zubereitung:

Marinate 1 hour or overnight. Bake in oven 150 to 170, overnight for 10 - 12 hours. Leave Oven door open to allow moisture to escape. Check often for proper level of dryness.

If you have a smoker, jerky may be dried in smoker. Keep the heat low and again check dryness of jerky often.


Anmerkungen zum Rezept: